Feetje Pyjama’s bij Tokkelientje!

Als je kinderen hebt ken je ze vast wel, de superfijne pyjama’s van Feetje. Dit merk is gericht op alles wat met pyjama’s voor kinderen te maken heeft waaronder; shortamas, nachthemden en rompertjes. Alles van Feetje is er in verschillende stoffen zoals de bekende wafelpyjama’s en voor elk seizoen een eigen versie! 

Feetje Specials

Elk halfjaar brengt Feetje specials uit, deze pyjama’s zijn vaak in no-time uitverkocht. Voor de lente en zomer zijn dit vaak shortama’s van een luchtige stof met fellere kleuren. Voor de herfst en winter zijn deze natuurlijk dikker van stof met ook herfstachtige kleuren. Wees er snel bij want ze zijn zo uitverkocht!

Ook voor volwassenen

Met de specials komen er ook wel eens pyjama’s voor volwassenen, zo kunnen jij en je kind dezelfde pyjama aan, hoe leuk! De normale kinderpyjama’s zijn er in de maten van 56 tot en met 140. Zelfs voor tieners is er dus vaak nog een geschikte te vinden.

Feetje Pyjama kopen

Bij Tokkelientje verkopen ze het assortiment Feetje Pyjama’s. Ze komen vaker binnen maar zijn dan ook weer snel uitverkocht. Houdt het dus goed in de gaten! En als je geluk hebt is er misschien wel een laatste maatje te vinden in hun Sale.

More From My Blog