Sporten met een personal trainer in Leiden

Als je alleen sport zonder persoonlijke en professionele begeleiding is het behalen van sport doelen zoals: afvallen, spier aankomen of een gezonde levensstijl aanhouden vaak moeilijk te bewerkstelligen. Maar, met een personal trainer in Leiden van D-Healthy gaat het je zeker weten lukken! De personal trainers van D-Healthy zijn namelijk deskundig en zeer gespecialiseerd, zo hebben ze de relevante diploma’s behaald binnen het sportvak en al geruime tijd ervaring met het helpen van mensen om hun sport dromen te verwezenlijken. 

De trainingen

Het aanbod van D-Healthy qua sportlessen is gevarieerd. Bij D-Healthy in Leiden geven ze bijvoorbeeld 1-op-1 trainingen, dat wil zeggen dat er 1 personal trainer is en 1 iemand die sport. Op die manier halen de personal trainers het uiterste uit de training en uit jou, het is ook meermaals bewezen dat dit het meest effectieve en efficiënte methode is van trainen. D-Healthy doet ook 1-op-2 trainingen. Dat wil zeggen dat er één personal trainer is maar 2 deelnemers die de les volgen, zo kan je samen met een vriendin, vriend, collega of familielid sporten en haal je het uiterste in elkaar naar boven.

Wat heeft D-Healthy in Leiden jou te bieden?

Zoals al eerder benoemd zijn de personal trainers van D-Healthy zeer deskundig, maar wat je nog meer kan verwachten is persoonlijke begeleiding. Jouw wensen en doelen staan centraal waardoor een training perfect op jou is aangepast, vind je een oefeningen bijvoorbeeld niet fijn dan zorgen ze er bij D-Healthy voor dat er een andere gedaan wordt die net zo goed is. Nog een bijkomend voordeel zijn de flexibele tijden, je kan sporten wanneer het jou uitkomt, je plant namelijk samen met de trainer wanneer jullie kunnen. Wat nog meer centraal staat, en wat verder gaat dan alleen sporten; is voeding en levensstijl, de personal trainers geven tips en tricks op het gebied van voeding, want niet alleen het sporten is belangrijk, een gebalanceerde levensstijl zorgt voor het complete plaatje!   


Ben je nu enthousiast geworden en wil je bijvoorbeeld afvallen met behulp van een personal trainer in Leiden? De mensen van D-Healthy staan voor je klaar en helpen je om jouw doelen te bereiken.

More From My Blog