Een verkoelende dames sjaal

Een oplossing voor vervelende hitte

Heeft u weleens last van de zomer qua hitte, dat de hitte uw lichaam diep raakt waardoor u het niet meer koud krijgt of last krijgt van zweetaanvallen? Of wellicht herkent u wel een situatie waarin u last heeft van opvliegers? De zomers worden steeds warmer dus wat u nodig heeft is verkoeling! De verkoelende dames sjaal van Comfort Cooling Products biedt de oplossing, het is een sjaal die water opneemt en het langzaam weer uitstoot door middel van verdamping. 

Legt u een verkoelende sjaal in lauw warm water dan kan het water goed inweken. Vervolgens stoot de buisvormige koelsjaal het opgenomen water langzaam uit, dit is een natuurlijk proces waardoor jouw lichaam zichzelf nog meer afkoelt.

Waarom een koelsjaal werkt

De verkoelende dames sjaal van Comfort Cooling Products werkt! Dat komt onder andere door de positie, een koelsjaal wordt namelijk gedragen om de nek, daar zitten belangrijke bloedaderen van en naar de hersenen. Daarom pakt de sjaal dus de bron aan van de warmte door middel van de positie. 

Wat nog een factor is in het verkoel proces is de doorstroming. Doordat de nek gekoeld wordt door een sjaal heeft het lichaam een goed punt om de koeling vanuit te reguleren. Vervolgens stroomt het bloed uit heel het lichaam er vervolgens langs wat er voor zorgt dat het hele lichaam verder afgekoeld wordt. 

Al met al zorgen de verkoelende sjaals ervoor dat er stressvermindering plaatsvindt in uw lichaam door en verlaging van de hartslag en de bloeddoorstroming. Mede door het verlagen van uw lichaamstemperatuur zorgt de verkoelingssjaal voor dames ervoor dat zaken zoals uitdroging, een zonnesteek en oververhitting worden voorkomen, let op vermijd de zon alsnog. 
Kijk voor meer informatie over de werking van de producten of voor de gehele collectie op onze website. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

More From My Blog