Een telefoontas kopen bij Mōsz

Mōsz accessoires staat bekend om kwalitatief hoogwaardige lederen en non-leather tassen, wil je ook jouw outfit compleet maken met een Mōsz tas? je kan de gehele collectie hier vinden. 


Een telefoontas van Mōsz is niet alleen super trendy, het is ook nog eens heel praktisch. De verschillende tassen zijn speciaal ontworpen om dagelijkse essentials mee te nemen zoals: telefoon, geld, make-up, sleutels en jouw portemonnee, ideaal dus. De tassen voldoen aan de hedendaagse kwaliteitseisen met het oog op veiligheid. Zo zijn de tassen voorzien van een speciale folie dat er voor zorgt dat het uitlezen van jouw gegevens via de RFID-chip moeilijk wordt gemaakt. Zo passen de tassen niet alleen qua outfit en handigheid bij jou, maar zijn ze ook nog eens veiliger dan andere tassen. 

Wat de Mosz tassen uniek maakt is dat ze het gehele jaar door te dragen zijn. Zo maken ze alle outfits compleet, of het nou gaat om een festivaloutfit of een dagje kerstshoppen in de sneeuw, een Mosz tas maakt de outfit compleet. 

De telefoon tassen van Mōsz zijn niet alleen online verkrijgbaar maar ze kunnen ook in verschillende winkels geshopt worden. Zo zijn de onder andere verkrijgbaar bij Van Os, Duifhuizen en Van Den Assem, wil je dus de tassen in het echt zien, neem dan vooral daar een kijkje, wil je kijken of er een verkooppunt bij jou in de buurt zit kijk dan hier

In het voorjaar van 2023 staat er een nieuwe collectie van Mōsz te wachten. Hou dus vooral de website, de mail en de socials goed in de gaten om op de hoogte te worden gehouden van het allernieuwste aanbod. Kijk voor nog meer inspiratie over hoe je een tas kan dragen, welke tassen er beschikbaar zijn en hoe een tas eruit ziet met een outfit op onze Instagram pagina, dan mis je niks!

More From My Blog